Ryskt aprilskämt anno 2017


Läser att vissa tidningar och nyårsbyråer i år avstått från aprilskämt mot bakgrund av spridningen av falska nyheter. Men ryssarna använder humorn som vapen. Den som 1 april ringde ryska utrikesdepartementet fick följande svar:


"Du har kommit till Rysslands ambassad. Ditt samtal är viktigt för oss. För att arrangera ett samtal från en rysk diplomat till er politiska motståndare, tryck ett. För att få del av ryska hackares tjänster, tryck två. För att begära inblandning i val, tryck tre och vänta till nästa valrörelse."

Var snäll och notera att samtalet spelas inför att att förbättra kvaliteten och i utbildningssyfte"


Lyssna själv.

På engelska efter 30 sekunder.


/Pål


Källa: The Duran


_____________

NATO sjunger: Vi är världen!


Nato = världen? Det anser i alla fall de själva. Se denna vämjeliga kör - styrkt efter en middag med gott om alkohol. Vilken skymf mot majoriteten av världens folk, som ju inte bor i Nato-länder.


Där syns bland andra Natos högste befälhavare general Philip Breedlove, generalsekreteraren Jens Stoltenberg, EU:s kommissionär för utrikesfrågor och säkerhetspolitik Federica Mogherini och ett antal försvarsministrar.


Håll Sverige utanför denna värld och detta pack!


Videon är från ett Natomöte i Istanbul 13 maj 2015. Och läs gärna den här artikeln på Voltairenet, The Twilight of NATO, där jag upptäckte videon.


/Pål


__________________