Tre tal vid manifestation för fred och mot Nato-medlemskap

1 svar

  1. Ola Korsfeldt skriver:

    Utmärkt tal som avslöjar NATOs och att dess Generalsekreterares är underställd USA:s president. Man ska också komma ihåg att NATO-högkvarteret i Bryssel är underställt Pentagon i Washington.
    Nu har dock militärledningen och presidenten i USA annat att tänka på, då en av deras militärbaser i Jordanien nyligen utsatts för en drönarattack med stupade och skadade soldater. USA misstänker Iran och hotar med vedergällning, vilket är lika med krig. Detta påverkar Sveriges NATO-anslutning och DCA-avtalet-USA måste prioritera. Samtidigt tjafsar EU:s ledning med regeringen i Ungern om EU-stöd, vilket också kan påverka NATO-processen. Man kan ju undra vilket som är viktigast för Ungern, EU eller NATO.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *