Det är dåraktigt av Finland och Sverige att gå med i Nato och ignorera både de verkliga orsakerna och konsekvenserna.

2 svar

  1. Bertil Carlman skriver:

    Vad trött man blir av de otaliga avslöjandena om hur vår svenska politikerklass ständigt bugar vackert för USA-imperialismen. Igår när jag var på fotvård, tankade bilen och handlade lite, kunde jag åter konstatera de ökande levnadskostnaderna, som till stor del beror på att rysk energi skall bojkottas. Har USA bestämt bojkott, så lyder svenska politiker, ja de anstränger sig extra för att lyda snabbt denna gång. Tänker denna klass på det svenska folket?

  2. Leif Stålhammer skriver:

    Öberg ger oss den bästa analysen jag läst hittills av den statskupp vi nu genomlider. Att peka på det intellektuella förfall landet genomgått i alla avseende är av central betydelse för att förstå varför svenska politiker sömngångaraktigt kan fatta dessa oerhört korkade beslut. Sverige är fantastiskt! Huvudansvaret för detta politiska förfall har socialdemokratin. ”Det går bra för Sverige”! ”Alla ska med” !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *