Rapport från Xinjiang (3)

1 svar

 1. Karl W skriver:

  Daniel Dumbrill har ofta vettiga synpunkter. Den här videon måste dock vara hans absoluta bottennapp. Det är en 42 minuter och 32 sekunder lång monolog över hans personliga tankar. Väckarklocka, kyrkstöt och en balja kaffe rekommenderas. Denna video rekommenderas istället, gjord av en erfaren amerikansk reporter på plats som intervjuar flera som gått igenom utbildningen.
  https://www.youtube.com/watch?v=U3YBomwuB10
  Först, begreppet ”omskolningsläger” existerar inte, utom i USA propagandan.
  Att Kina gjorde misstag är sant, men frågan är inte alls komplex, utan väldigt enkel. Kina gjorde som Sverige, man bestraffade dom som begick våldsdåd, efter att dom dödat, och man uppmanade radikaliserade extrema predikanter att inte provocera. Det hade ingen effekt.
  Upprinnelsen var att USA ville åstadkomma ett ”regimbyte” i Xinjiang till en USA lojal marionett, som USA redan skapat. Den kallas WUC, World Uigur Congress, helt öppet finansierad av CIA och NED med miljoner USD.
  USA startade radikaliserings och rekryteringsprogram i Xinjiang, fattiga, outbildade och arbetslösa radikaliserades och en del skickades till Syrien för terrorist utbildning i det USA ockuperade området. Syftet var att skapa upplopp och kaos i Xinjiang efter känd USA modell.
  Kina startade två program för avradikalisering, metoderna är desamma som Sverige använder. Omkring 3,445 personer examinerades från programmen som nu är avslutade.
  Här skall påpekas att USA propagandan flitigt använder medvetna felöversättningar. Sådan avradikalisering faller under begreppet ”utbildning” Kina och genomfördes i institutioner med låg säkerhet. Som ungdomsvårdsskolor i Sverige.
  De farligaste terroristerna, antal okänt, men det ryktas om mellan 2,000 till 3,000, internerades i speciella institutioner med samma syfte och hög säkerhet. Dessa var byggda för ändamålet, och även dessa faller i Kina under begreppet ”utbildning”, men inte så i västerlandet där dom kallas fängelser, och här i propagandan ”koncentrationsläger”. En ligger nära Korla.
  Dessutom startades ett enormt program för yrkesutbildning. Kapaciteten omkring 1.2 miljoner per år. Deltagarna får lära sig språk som mandarin och engelska och ett yrke av eget val. Sedan får dom praktik, vilket ger referenser och erfarenhet, och allt öppnar för att kunna ta jobb över hela Kina, vilket tidigare var omöjligt. För att få jobb krävs språkkunskaper, referenser och erfarenhet. Det var tidigare 150% arbetssökande jämfört med jobb i Xinjiang. Det är dessa praktikjobb USA försöker kalla ”tvångsarbete”.
  Allt detta har varit mycket framgångsrik, till USA enorma förtret. USAs program att ta kontroll över Xinjiang med en marionettregim har alltså stoppats, och USA är vansinnig och rasande. Därför driver man så intensivt propagandan om bland annat ”folkmord”, ”koncentrationsläger” med förfalskade läckta dokument och betalda vittnen. Allt har avslöjats som lögn, men det mörkar svenska media, tillika de svenska propagandakanaler som arbetar under USAs program. BBC lögnen har vi avslöjar här.
  http://mychinaway.blog.se/hur-skall-vi-stoppa-nazistiska-propagandametoder-pa-svenska-media/
  Nazisterna kunde inte ha gjort det bättre.
  https://www.youtube.com/watch?v=Wb-MNi8E-TA
  https://www.youtube.com/watch?v=4omEaTJyyCM
  https://www.youtube.com/watch?v=O2kgZQLAdXQ
  Censur eller tekniskt fel. Vi får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *