Kina utrotar absolut fattigdom medan miljardärer åker på nöjesresa till rymden

1 svar

 1. Dennis Nilsson skriver:

  De pengar bl.a Jeff Bezos och Richard Branson spenderade på en fyra minuters rymdresa, är kulmen på ett dekad-långt forsknigs- och utvecklingsprogram, för att säkra mänsklighetens långsiktiga överlevnad.

  Mänskligheten har de ”vardagliga” problemen som beskrivs utförligt i din artikel. Hur skall dessa utmaningar lösas? Det finns många goda krafter, och behövs ännu fler, som kan ta sig an dessa utmaningar.

  På längre sikt, för att vi, som en art, Homo Sapiens, skall kunna överleva, så krävs det att vi etablerar oss att leva på andra himmlakroppar, än bara på vår hemplanet, Jorden. För att möjliggöra det så krävs det forskning och uteveckling av tekniker som inte finns idag.

  Denna forskning och utveckling har tidigare löst många av de utmaningar världen stog inför tidigare. Därför kommer ytterligare forskning och utveckling, på bl.a rymden, att även lösa dagens utmaningar,

  Vill man lära sig mer om de framsteg som görs, så rekommenderar jag Anton Petrov’s inspirerande YouTube-kanal. Som ex-vis detta avsnitt: https://www.youtube.com/watch?v=1EFfxMx6WJs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *