Varifrån ta information?

2 svar

 1. Bertil Carlman skriver:

  Till uppgiften att 95% av kineserna litar på sin regering, har jag av en som kan kinesiska och ofta bor i Kina, fått följande kommentar:

  ”litar 95 procent av kineserna på sin regering”, jag lovar – absolut inte. Däremot stöder 95% regeringen därför att regeringen följer folkviljan, lyssnar och följer, och det så länge regeringen fortsätter att följa kommer stödet att bestå. Hu Jintao, Xi’s företrädare, påpekade många gånger att en ny revolution i Kina är en realitet, om ledningen inte sköter sig.

 2. Bertil Carlman skriver:

  Dana Stroul har fått i uppgift att leda Pentagons Mellanösternsektion under Bidenadministrationen i USA. I en intervju, video, som jag sett på steigan.no, säger hon två gånger, om jag inte hört fel, att USA ÄGER en tredjedel av Syrien. Förre presidenten D. Trump sa rent ut att USA tog oljan i den tredjedelen.
  Fredrik Haage på SMP, liksom DN, SvD med flera anser nog fortfarande att USA är en ”anständig” stat. Vad det syriska folket anser om detta ger nog svensk press sjutton i. Den har ju bestämt sig för att sluta upp bakom världens största rövarstat, på samma sätt som regeringen har gjort.
  Dessbättre för det syriska folket, ja också för det svenska, går det numer ganska lätt att se hur rövarstaten håller på att falla samman. Men den kan som alla rövare bli desperat, och vad desperation kan leda till vet vi alla.
  https://twitter.com/i/status/1191808201177604096

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *