Växjö på väg mot nya skandaler?

Klicka på bilden för att ladda ner affischen

Är det rätt att bygga ett nytt sjukhus i Räppe? Behövs det en helt ny simhall? Är det nödvändigt att bygga en ny stor monstertrafikplats vid Fagrabäck? Blir Växjö en bättre stad på detta sätt? Hur bör egentligen en mänsklig och ekologisk stad utformas?

För att samtala om sådana frågor, och för att skapa ”ett forum där vetenskap, miljö, konst och arkitektur belyses i byggandet av samhället, dess historia och framtid” har det bildats en ny förening, Växjö forum. Många – men inte alla – av de insändare och debattinlägg om bland annat sjukhuset och simhallen som varit i Smålandsposten på sistone har skrivits av föreningens medlemmar.

Måndagen den 29 november, kl. 18.30 anordnar Växjö forum sitt första utåtriktade evenemang. Se affischen ovan och sprid den gärna. Det blir korta anföranden och samtal med panelen.

Bli gärna medlem i Växjö forum. Många medlemmar behövs för att föreningen ska bli en stark och kraftfull röst, och kunna överklaga om det behövs. Info om Växjö forum och hur man gör för att bli medlem finns nedan. Sprid även den informationen.

Klicka på bilderna för att ladda ner en pdf-fil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.