FN, folkrätten och lagen mot krig

1 svar

  1. Bertil Carlman skriver:

    Vi var ett knappt tjugotal åhörare till dessa väl förberedda inlägg. Sedan samtalade vi om dessa allvarliga frågor.
    Det kanske inte märks i Public Service (SR & SvT) så mycket, men läget i världen är allvarligt. Flera fredsbevarande avtal har gått ut eller sagts upp. Den unipolära världsordning som rådde efter Sovjetunionens kollaps håller på att övergå i en multipolär. Det vill den tidigare världsordningens försvarare förhindra. Tyvärr står vi i Sverige på fel sida. Vi deltar i Eu:s och Nato:s olika olagliga bojkotter mot t.ex. Kuba, Venezuela, Syrien och Iran. Dessa bojkotter dödar då de bland annat sätter hinder för livsviktiga mediciner. Ulf tog noga upp det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *