USA:s verkliga motståndare är dess europeiska och andra allierade

1 svar

  1. Bertil Carlman skriver:

    ”USA:s verkliga motståndare är dess europeiska och andra allierade. USA:s mål är att hindra dem från att handla med Kina och Ryssland” Så kan man sammanfatta vad som fler och fler analytiker av det världspolitiska läget kommit fram till. Mycket finns numer att studera som allt visar på samma sak. USA vill ha ett krig mellan Ryssland och… ja något t.ex. Ukraina, för att därigenom tvinga t.ex. Tyskland att fimpa Northstream 2 och få bättre motivering till att göra Nato mer relevant. Vem tjänar på det? Absolut inget annat land än det som ligger väldig långt ifrån Ukraina och det är USA. Ja det vill säga USA:s folk har inget att vinna, det har bara de imperialistiska krafterna. Vem har mest att förlora? Hela det ukrainska folket, även landets oligarker. Vad har Sverige att vinna? Det blir allt svårare för våra riksdagspartier, tongivande massmedia och militärledning att försvara sin korkade, ja faktiskt ur alla synvinklar rent korkade tro, att Nato, som framförallt styrs av USA-militärer, skulle vara bra för Sverige. Vad har våra riksdagspartier, tongivande massmedia och militärledning egentligen lärt sig av USA/Danmarks spionage mot Sverige och USA:s mycket snöpliga uttåg ur Afghanistan i augusti förra året, för att nu ta två viktiga händelser på senare tid? Inte mycket. Hur länge skall vi tvingas leva under dessa påtagligt utvecklingshindrande förhållanden? Jag förmodligen till döddagar – men sen….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *